AUNEM FARMA

Aunem Farma

Obres

 
 

Farmàcia Badalona

Projecte i execució de farmàcia a Badalona.


Ampliació i reforma  de la farmàcia, amb la finalitat de crear un espai destinat a la ortopèdia, amb exposició, zona d'atenció personalitzada i atenció al client. L'objectiu, va ser donar la màxima transparència i il·luminació entre l'exterior i l'interior del local. 

 
 


Projecte i execució de farmàcia al barri de Gràcia de Barcelona.


Un cop analitzades les possibilitats del local amb el client, vam definir el projecte i posteriorment executar la rehabilitació integral del local destacant el disseny del mobiliari cercant optimitzar al màxim el volum d'ocupació del producte.

 
 
Projecte i execució de farmàcia al barri de Gràcia de Barcelona.


Un cop analitzades les possibilitats del local amb el client, vam definir el projecte i posteriorment exacutar-lo fent una rehabilitació integral del local destacant el disseny del mobiliari cercant optimitzar al màxim el volum d'ocupació del producte.

 
 


Execució de farmàcia a Badalona.


Renovació d’un local deteriorat pels pas dels anys amb una imatge totalment obsoleta. Vam fer una rehabilitació global  de la farmàcia fent especial emfasi a unes noves instal.lacions i distribucions interiors i a donar molta importància a la il·luminació del producte.