Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Obres

Farmàcia Badalona

Projecte i execució de farmàcia a Badalona.

Ampliació i reforma de la farmàcia, amb la finalitat de crear un espai destinat a la ortopèdia, amb exposició, zona d'atenció personalitzada i atenció al client. L'objectiu, va ser donar la màxima transparència i il·luminació entre l'exterior i l'interior del local. 

Projecte i execució de farmàcia al barri de Gràcia de Barcelona.

Un cop analitzades les possibilitats del local amb el client, vam definir el projecte i posteriorment executar la rehabilitació integral del local destacant el disseny del mobiliari cercant optimitzar al màxim el volum d'ocupació del producte.

Projecte i execució de farmàcia al barri de Gràcia de Barcelona.

Un cop analitzades les possibilitats del local amb el client, vam definir el projecte i posteriorment exacutar-lo fent una rehabilitació integral del local destacant el disseny del mobiliari cercant optimitzar al màxim el volum d'ocupació del producte.

Execució de farmàcia a Badalona.

Renovació d’un local deteriorat pels pas dels anys amb una imatge totalment obsoleta. Vam fer una rehabilitació global de la farmàcia fent especial emfasi a unes noves instal.lacions i distribucions interiors i a donar molta importància a la il·luminació del producte.